big brother

idag har det varit en big brother dag, jag tänkte städa när jag kom hem. men det blev till att kolla på BB ist och råkade fastna , så har kollat på alla avsnitt i sträck (A) aja, vi hade svenskaprov idag elleruppsatsskrivning kanske man säger. det var väl helt ok, inte så jätte roligt men det fick gå.

imorgon är det julia och ida lekar dag :) så imorgon ska ida klippa sig, och sen går vi hem och färgar håååren! och jag ska bli blondish igen(om det blir blont vill säga ) tiiihiiiii




PussPusss Juliia <3

bingolotto

Nu ikv är jag barnvakt åt min lillasyster för mina päron är på bingolotto och roar sig ;) Men det deppar inte vi ner oss för, vi har fått agera vuxna och fixat med djuren och lagat mat och sånt moget ;) hahha ! men vi fick iallafall tråkigt för en stund sen, så då fixade jag håret och smiknade lillsyrran ! så nu går hon runt och känner sig som en riktig primadonna :) aja, imorgon är det skola igen och då blir det att leta sponsorer igen !

förresten hur ska jag göra för att våga kolla på wallander här själv i mörkret ?????








Puss från ossssssssssss ! <3


godmorgon (=

I går var det statt för bäbisar, tur att vi inte gick dit!
istället tog jag och julia en kall promenad!

Nu ligger vi i min sääng och har nyss vaknat. ikväll blir det ut i skövde och röjjja losss :D
hopppas på en riktigt lyckad kväll :)

Nu blir det frulle, har nog ingen hemma så blir nog att åka och köpa något mumsigt ;)

PUSShej och NYP i stjärten<3

Torsdag !

Idag har vi varit i teaterstudion hela skoldagen. Vi hade faktiskt ganska kul idag (glad gubbe på det ) :D Sen efter skolan så fick jag och ida ett spontanryck och var sugna på att åka till skövde och köpa present till min syster som fyller 9 år imorgon, riktigt stor tjej snart ju ! så då köpte jag lite grejer till henne, så hoppas hon blir glad. det råkade bli en liten meny på donken också, men det är hemligt (A) men nu är jag hemma och riktigt taggad inför att leta sponsorer imorgon till våran slutproduktion ! jag och ida kommer vara bääääääääst :)



tjingtjongbuljong ! <3



(bjuder man på sig själv så gör man ;) )

KÖRKORT:D

Idag har även min älsklingsbästis varit super duktig och fixat körkortet :) STOLT över dig:D <33

Detta ska nu firas med pizza och kolla lite på stan på Elisas skulle tydligen vara på torget och spela lite.
Nu är vi bäst båda två så nu får ni hålla utkik i trafiken efter piffsan och puffsan.

Vi vill tacka mamma, pappa, syster, mormor, morfar, farmor, farfar, vänner, katten, hunden, tuppen men mest vår TOKIGA körkortslärare PETER :D !! mohahahaha

TJINGTJING. hörs en nannan dag :)

Det gäller att få till den rätta minen på bilder då ;)

läslusen julia

Nu har jag suttit här och läst körkortsteori i cirkus 3 timmar så jag hoppas att det fastnat något i min skalle. Idag har jag även ätit pizza med kristina,malin och hanna! mummsfilibabba säger jag bara. nu ska jag ta och plugga lite till för att sedan krypa i sängs och ställa klockan på 6 imorgon bitti, jippi jag längtar !!!! :)





btw- Jag är gaaaaaaaaaaalen i godis ;)


/ plutten julia


RSS 2.0